Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@13:48:07 GMT

برپایی نمایشگاه خط و نقاشی در کتابخانه مرکزی اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۷۲۱۵

برپایی نمایشگاه خط و نقاشی در کتابخانه مرکزی اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر،  این روزها نمایشگاهی از آثار خط و نقاشی چهارنفر از اساتید بنام این رشته و هنرجویان آنها در گالری شماره ۳ کتابخانه مرکزی برگزار شده است که عواید آن دراختیار بیماران مبتلا به پسوریازیس قرار خواهد گرفت.

پسوریازیس یا بیماری پوستی صدف(داءالصدف) از بیماری های خود ایمنی، غیر مسری و مزمن پوستی است که به علت تولید سریع سلول های پوستی ایجاد شده و با پوسته پوسته شدن سطح پوست همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نشانه های شایع پسوریازیس التهاب و قرمزی ناحیه آسیب دیده است، فلس های پوستی در پسوریازیس معمولی به رنگ نقره ای سفید و ضخیم است که روی زخم های قرمز رنگ کشیده شده و گاهی زخم ها ترک خورده و خونریزی می کند.

موسس اولین و تنهاترین انجمن حمایت از بیماران داءالصدف ایرانیان(پسوریازیس) و مسئول برگزاری این نمایشگاه در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: گفت: این نمایشگاه که شامل آثار نقاشی و خط است با شعار «پسوریازیس بیماری نیست، با هم مهربان باشیم» برگزار شده است.

سمانه میرواحدی افزود: پسوریازیس از انواع بیماری های التهابی و غیر قابل درمان است، گاهی علائم آن عود کرده و دوباره به حالت خاموش برمی گردد. پسوریازیس خفیف ممکن است فقط نواحی محدودی از پوست را درگیر کند اما نوع شدید آن، با ضایعات پوستی ضخیم و گسترده در کل بدن همراه است. فلس های پسوریازیس معمولا روی مفاصلی مانند آرنج و زانو ایجاد می شود اما در اندام های دیگر مانند دست ها، پا، گردن، پوست سر و صورت نیز ممکن است بروز کند و در موارد کمتر ناخن ها، دهان یا اندام تناسلی را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی با بیان اینکه پسوریازیس پلاک مانند، پسوریازیس خالدار، پسوریازیس پوسچولر، پسوریازیس معکوس و پسوریازیس اریترودرمیک پنج نوع بیماری پسوریازیس هستند، تصریح کرد: علائم و نشانه های پسوریازیس از فردی به فرد دیگر متفاوت است و به نوع پسوریازیس بستگی دارد. ممکن است به صورت پوسته پوسته شدن خفیف در نواحی مانند پوست سر یا آرنج ظاهر شده یا بخش های وسیعی از بدن را درگیر کند. اگرچه برخی مردم گمان می کنند این بیماری مسری است اما در واقع بیماری پسوریازیس غیر واگیردار بوده و حتی با دست زدن به ضایعات پوست فرد مبتلا، بیماری به فرد دیگر سرایت نخواهد کرد.

آمار مشخصی از بیماران پسوریازیس در ایران وجود ندارد

وی گفت: آمار مشخصی از بیماران پسوریازیس در ایران وجود ندارد ولی آمار جهانی نشان می دهد که بین ۳ تا ۵ درصد مردم ایران به این بیماری مبتلا هستند، درواقع پسوریازیس بیماری نادری نیست اما تا اکنون زیاد به آن توجه نشده است.

میرواحدی با اشاره به انجمن داءالصدف ادامه داد: این انجمن یک سازمان مردم نهاد است که هیئت مدیره آن از سراسر ایران است و شاید اولین سازمان مردم نهاد بوده که از سراسر ایران در هیئت مدیره عضو دارند. این انجمن فعالیت خود را از سال ۹۰ شروع کرد اما در سال ۹۸ به ثبت رسید؛ ابتدا شخصی به نام آقای موتابی که خودشان به بیماری پسوریازیس بودند اولین بار فقط یک وب سایت تأسیس کردند که اطلاعات را در آن قرار می دادیم و دوستان عضو می‌شدند و تبادل تجربه انجام می‌شد ولی فکر نمی کردیم استقبال زیاد شود اما تاکنون شش هزارنفر به عضویت این انجمن درآمده اند.

وی افزود: من هم عضو سایتی شدم که آقای موتابی راه انداخته بود چون خواهرم به این بیماری مبتلا است و درحین جستجو درباره این بیماری با آقای موتابی آشنا شدم و شروع کار انجمن زده شد و همایش گذاشتیم، با پزشکان صحبت کردیم و جلسه های مختلفی دراین باره برگزار شد.

میرموحدی تصریح کرد: در این ۸ سال تعداد ۱۶ همایش برگزار کردیم و تاحدی به بیماران کمک مالی شد اما تا امروز هیچ حامی دولتی یا خصوصی نداشته ایم چون این انجمن خرداد سال ۹۸ ثبت شد، البته ما مراحل ثبت انجمن را از بهمن ۹۵ شروع کردیم که تا خرداد ۹۸ ادامه داشت و پروسه بسیار سختی بود تا ثبت شدیم که البته پزشکان زیادی با ما همکاری داشتند و در ابتدا با ۳۰ نفر شروع کردیم ولی این انجمن درحال حاضر شش هزار نفر عضو دارد که ۹۰ درصد آنها از بیماران پسوریازیس هستند.

وی با تاکید به اینکه برای مشخص کردن آمار دقیق بیماران مبتلا به پسوریازیس به کمک علوم پزشکی نیاز است، گفت: گاهی در کافی شاپ جمع می‌شدیم و از یک پزشک دعوت می کردیم تا بیاید و برای بیماران صحبت کند البته بیشتر هم از روانشناسان دعوت کردیم تا به بیماران انگیزه بدهد چرا که این بیماری علاوه بر درگیرشدن پوست و مفاصل، روحیۀ فرد را درگیر می کند و روابط اجتماعی او را تحت تاثیر قرار می دهد. در این مدت یک مستند هم درباره بیماران پسوریازیس و انجمن داءالصدف ساخته شده که چند ماه آینده پخش خواهد شد.

داروهای بیماران مبتلا به پسوریازیس مشمول بیمه نیست

موسس انجمن حمایت از بیماران داءالصدف ایرانیان(پسوریازیس) و مسئول برگزاری این نمایشگاه تاکید کرد: داروهای بیماران مبتلا به پسوریازیس اصلا بیمه نیست و آنها ناچارند از شامپو، پماد، کرم و لوسیون های خاص استفاده کنند ولی متاسفانه این موارد را جزو لوازم آرایش بهداشتی می دانند و بیمه به آن ها تعلق ندارد که این موضوع به کمک خیّرین نیاز دارد.

میرموحدی با بیان اینکه ناآشنایی مردم با بیماری پسوریازیس و هزینه های آن دومشکل اصلی ما در انجمن داءالصدف است، ادامه داد: تا پیش از این، انجمن داءالصدف از آثار صنایع دستی بیماران عضو این انجمن غرفه ای در محل دائمی نمایشگاه های اصفهان واقع در پل شهرستان برگزار کرده بود که بیشتر حالت بازارچه داشت و در واقع این اولین نمایشگاه خط و نقاشی است که در آن تعداد ۶۴ اثر از چهار اساتید خط و نقاشی شامل استاد رضا بدرالسماء، استاد موحدیان، استاد حمیدیان و استاد عطریان و هم‌چنین برخی هنرجویان برگزار شده و عواید فروش این آثار هم در حمایت و به نفع بیماران مبتلا به پسوریازیس خواهد بود.

گفتنی است نمایشگاه خط و نقاشی به همت اداره مشارکتهای فرهنگی و اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان و انجمن داءالصدف ایرانیان برپا شده است.

علاقمندان برای بازدید از این نمایشگاه خط و نقاشی می توانند تا روز پنج شنبه ۲۸ شهریورماه از ساعت ۸ تا ۲۰ به گالری شماره سه کتابخانه مرکزی واقع در خیابان باغ گلدسته مراجعه کنند.

کد خبر 4720652

منبع: مهر

کلیدواژه: نمایشگاه نقاشی شهرداری اصفهان بیماری های غیرواگیر بیماری نادر ماه محرم قزوین بوشهر اربعین حسینی شهرکرد عاشورا مراسم عزاداری ایلام شیراز خطبه های نماز جمعه گرگان تاسوعا و عاشورا سانحه تصادف ماه محرم و صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم

"کتاب" یار مهربانی است که با بی‌مهری مردم روبه رو‌ست و همین سبب سرانه پایین مطالعه در کشور شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با همه‌گیر شدن فضای مجازی رفته رفته انس مردم با کتاب و مطالعه کم و دور شد، به طوری که هستند کسانی که در روز و هفته حتی صفحه‌ای از کتاب را مطالعه نکرده و با این یار مهربان نامانوس هستند.

ایام نوروز فرصت مناسبی است تا مردم به ویژه جوانان و نوجوانان با مراجعه به کتاب ساعاتی را به مطالعه بپردازند هرچند طبق آمار سرانه مطالعه در کشور وضعیت چندان خوبی ندارد، این درحالیست که اوضاع حوزه کتابخانه‌ها و مراجعه مردم به کتابخانه‌های عمومی استان نیز وضعیت متفاوتی از اوضاع نامطلوب مطالعه در کشور ندارد.

یکی از آقایان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره مطالعه خود اظهار داشت: بهترین یار، دوست و مونس کتاب است و 100 درصد مطالعه دارم، به لحاظ اینکه مدرس دانشگاه هستم می‌طلبد روزمره مطالعه کتاب‌های تخصصی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما هفته‌ای را به نام کتاب و کتابخوانی داریم بنابراین سرانه کتاب و محصول فرهنگی باید در سبد خانوده‌ها قرار داشته باشد، هرچند رسانه‌ چاپی، روزنامه، رساله‌ها معقوله‌هایی هستند که در سبد روزانه اساتید و دانشجوها قرار دارد، بنده روزانه 5 ساعت را مطالعه دارم.

این همشهری اراکی در ادامه عنوان کرد: قبلا از فضای کتابخانه عمومی به ویژه از قسمت مخزن استفاده می‌کردم اما الان از آنجایی که رشته بنده علوم ارتباطات است و کتاب‌های تخصصی این حوزه در کتابخانه‌های عمومی اراک وجود ندارد از این فضا استفاده نمی‌کنم.

یکی از بانوان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک درباره وضعیت مطالعه خود اظهار داشت: مطالعه به طور سواد و آگاهی افراد را بالا می‌برد به همین منظور هفته‌ای دو الی سه کتاب مطالعه دارم و از کتاب‌های مختلف از جمله مذهبی و رمان و غیره برای مطالعه بیشتر استفاده می‌کنم.

وی ادامه داد: گاهی اوقات با فرزندان خود، فضای کتابخانه عمومی را برای مطالعه انتخاب می‌کنیم چراکه فضای مناسب کتابخانه آرامش خاصی دارد و بچه‌ها بیشتر به کتابخوانی و مطالعه علاقه پیدا خواهند کرد.

یکی دیگر از آقایان اراکی در مصاحبه با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدودا در هفته دو ساعت مطالعه دارد و از کتاب‌های مذهبی و کتب‌ درسی و کتب مربوط به رشته کاری برای مطالعه استفاده می‌کند و ممکن است به دلیل مشغله کاری امکان مطالعه روزانه و مستمر وجود نداشته باشد.

وی افزود: فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه بسیار مناسب است و افراد می‌توانند برای تمرکز بیشتر از این فضا برای مطالعه استفاده کنند، قبلا بنده از فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه استفاده می‌کردم اما به دلیل مشغله کاری امکان استفاده از این فضتا وجود ندارد و در هر زمان و مکانی فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

از دیگر بانوان اراکی در این باره اظهار داشت: هفته‌ای یک داستان کوتاه می‌خوانم و این داستان کوتاه را برای دوستان و آشنایان خود رد فضای مجازی ارسال می‌کنم. برای ضبط داستان کوتاه حداقل 20 دقیقه زمان نیاز است و حتی برای اینکه بدون تپق باشد معمولا یک ساعت طول می‌کشد.

وی بیان کرد: قبلا گاهی از کتابخانه عمومی نزدیک منزل برای مطالعه استفاده می‌کردم اما الان آرامش فضای منزل را برای مطالعه ترجیح می‌دهم و اینکه ممکن است شرایط فراهم نباشد تا از کتابخانه عمومی استفاده کنم اما در منزل هر زمانی که فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

فعالیت 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان مرکزی

علی گودرزی، مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در حال حاضر کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی با بیش از 70 خدمت فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی در حال خدمت به مردم سرزمین آفتاب هستند، 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان  و یک کتابخانه سیار در پنج روستا مشغول خدمت رسانی هستند.

وی افزود: کتابخانه مرکزی شهر اراک به عنوان بزرگترین کتابخانه مرکزی جهان اسلام و کتابخانه عمومی خاورمیانه و غرب آسیا بزرگترین کتابخانه عمومی کشور در آینده‌ای نزدیک اتفاق نوین و جدیدی را در سطح فرهنگی، هنری و اجتماعی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی تصریح کرد: فضای این کتابخانه با ریزفضای بسیار متعدد و خدمات بسیار متنوع و گونانگونی که قرار است ارائه دهد می‌تواند در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی خطه مفاخر و مشاهیر نقش مهمی را ایفا کند و تاثیرگذار باشد، امیدواریم با افتتاح این کتابخانه اتفاق نو و فصل جدید از فعالیت‌ها در استان مرکزی و شهر اراک آغاز شود.

عضویت بیش از 10 میلیون نفر در کتابخانه های عمومی کشور

مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم اظهار داشت: در سراسر کشور حدود 3 هزار و 800 کتابخانه وجود دارد که حدود یک هزار کتابخانه خصوصی و مشارکتی است و بیش از 2 هزار و 700 کتابخانه نهادی است که مستقیما زیر نظر نهاد کتابخانه‌ها اداره می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: گسترده‌ترین شبکه فرهنگی در کشور را برای خدمات عمومی نیز کتابخانه‌های عمومی ارائه‌ می‌کنند، اعضای قطعی عضو کتابخانه‌ها بیش از 10 میلیون نفر است که بیش از 2.5 میلیون نفر از افراد فعالیت و تراکنش عضویت امانت دارند، این تعداد غیر از اعضایی است که خدمات دیگری از کتابخانه دریافت می‌کنند.

.

گزارش از فاطمه ساریخانی

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور