Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام امیر عطاالله جباری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان قم با محوریت ادارات کل فرهنگی و روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در حال اجرای پویش‌های «مسابقه نقاشی کرونا_را_شکست می‌دهیم» ویژه کودکان، «هر_کتابدار_یک_کتابخوان» ویژه کتابداران و پویش «#هر_خانه_یک_کتابخانه» ویژه عموم آحاد جامعه هستیم که با اهدافی چون اشاعه فرهنگ کتابخوانی و غنی سازی اوقات فراغت برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: مسابقه‌ای نقاشی یکی از برنامه‌های هنری و تفریحی است که علاوه بر تقویت قوه خلاقیت در کودکان، این گروه سنی را با شیوه برخورد با مشکلات در شرایط سخت آشنا می‌کند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم افزود: کودکان گروه سنی ۴ تا ۱۲ سال درباره فعالیت‌هایی که در ایام تعطیلات برای پیشگیری از کرونا در منزل انجام می‌دهند نقاشی‌های با موضوع کتابخوانی، رعایت نکات بهداشتی و تشکر از جامعه پزشکان و پرستاران را بر اساس قوه تخیل خود ترسیم می‌کنند.

وی ادامه داد: از ضوابط این مسابقه استفاده از برگه A4 و درج مشخصات فردی اعم از نام و نام خانوادگی، سن، استان، شماره تماس، موضوع نقاشی روی برگه است.

حجت‌الاسلام جباری اظهار داشت: تصاویر ارسالی که فاقد مشخصات کامل باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد؛ علاوه بر اینکه شرکت کنندگان تصاویر نقاشی خود را باید به شناسه iranplir (نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور) از طریق پیام رسان سروش ارسال کنند.

وی همچنین به پویش معرفی کتاب توسط کتابداران «هر کتابدار یک کتابخوان» اشاره کرد و افزود: کتابداران با ضبط فیلم موبایلی از کتاب‌های خوانده شده و مورد علاقه خود، می‌توانند کتاب‌هایشان را معرفی کنند و تجربیات مطالعاتی خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.

پویشی ملی با عنوان «هر خانه_ یک_کتابخانه» راه‌اندازی شد که با استقبال خوب اهالی فرهنگ و قلم و خانواده‌ها همراه شد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم در بخش دیگری از گفت وگوی خود عنوان کرد: انتشار فیلم معرفی کتاب همراه با مشخصات کامل در فضای مجازی با هشتگ #هر کتابدار_یک_ کتابخوان و ارسال آن به صفحه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور (iranpl) و همینطور ارسال فیلم به شناسه ketabclipadmin در پیام رسان سروش از دیگر برنامه‌های کتابخوانی در تعطیلات نوروزی است.

وی سپس به راه‌اندازی پویش ملی «هر خانه یک کتابخانه» اشاره کرد و افزود: با توجه به توصیه‌های وزارت بهداشت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در کشور که با تعطیلی مراکز مختلفی از جمله کتابخانه‌های عمومی همراه شده، مردم به جز موارد ضروری اغلب زمان خود را در خانه سپری می‌کنند. بر این اساس پویشی ملی با عنوان «هر خانه_ یک_کتابخانه» راه‌اندازی شد که با استقبال خوب اهالی فرهنگ و قلم و خانواده‌ها همراه شد و در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی این پویش‌ها در حال برگزاری و اطلاع رسانی است.

کتابخوانی تعطیلی ندارد

حجت‌الاسلام جباری اظهار داشت: تعطیلی کتابخانه‌های عمومی به معنای تعطیلی خدمات کتابخانه‌ای و تعطیلی کتابخوانی نیست، بلکه کتابداران ما با انجام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی با اعضای کتابخانه‌ها ارتباط دارند و به انتشار مطالب مفید، برگزاری مسابقه‌های مجازی، معرفی کتاب و … مشغول هستند.

وی گفت: راه اندازی این پویش‌ها، نشان از ارتباط عمیق و صمیمی کتابداران به عنوان مشاوران امین با آحاد جامعه دارد و به منظور در خانه ماندن و جایگزین کردن طرح‌های فرهنگی و هنری و آموزشی به جای مسافرت به شهرهای مختلف که باعث انتقال و گسترش ویروس کرونا به سراسر کشور خواهد شد، اجرا می‌شود.

تبدیل بحران کرونا به فرصت فرهنگی

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم افزود: در این برهه از زمان می‌توانیم تهدید و بحرانی را به فرصت تبدیل کنیم. خواندن کتاب‌هایی که دوست داریم، در پویش «هر خانه یک کتابخانه» می‌تواند فرصتی برای آشتی با کتاب و غنی‌سازی اوقات فراغت باشد.

وی از مردم استان و کشور دعوت کرد به صورت خانوادگی به سراغ یکی از کتاب‌های مورد علاقه خود رفته و با ارسال یک عکس با کتاب مورد نظر، خلاصه‌ای از کتاب را به دبیرخانه این پویش پس از انتشار در صفحات وابسته به نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در فضای مجازی ارسال کنند.

حجت الاسلام جباری گفت: آثار ارسال شده از سوی همکاران پرتلاش و خلاق ما در اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مازندران داوری خواهد شد و به بهترین‌ها جوایزی تعلق خواهد گرفت.

وی در پایان بیان کرد: امیداورم این طرح‌ها و پویش‌ها اقدامی مؤثر در ترغیب و تشویق مردم به ایجاد عادت مطالعه و لذت خواندن تبدیل شود.

کد خبر 4882237

منبع: مهر

کلیدواژه: قم ویروس کرونا ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا ایلام گرگان شهرکرد ماسک طبی حوادث چهارشنبه سوری نوروز قزوین شیراز ضدعفونی استانداری سمنان نهاد کتابخانه های عمومی کشور کتابخانه های عمومی استان قم فضای مجازی حجت الاسلام یک کتابخانه راه اندازی پویش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز

شهردار تبریز از راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در این کلان‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار عصر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دیدار با هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان آذربایجان‌شرقی، ضمن ارزیابی مثبت از حضور اصحاب رسانه در جمع این شورا اظهار کرد: حضور فعالین رسانه‌ای در روابط عمومی دستگاه‌های دولتی اتفاقی ارزشمند است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد روحیه مطالبه‌گری در مردم افزود: مطالبات مردمی اگر بر اساس اولویت‌ها و نیاز جامعه و همچنین در راستای رفاه مردم طرح شود، شاهد توسعه کشور خواهیم بود.

شهردار تبریز با اشاره به نقش رسانه‌ها در افزایش مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: رسانه‌ها حلقه واسط مشارکت مردم در مدیریت شهری و استانی و همچنین حضور فعال در جامعه هستند.

وی با بیان اینکه نباید از مطالبات اصلی غافل باشیم، ادامه داد: شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان نظام هماهنگی منسجمی برای احصای مطالبات دارد که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن، باید دغدغه‌ها را پیش رو بگذاریم و راه حل پیدا کنیم.

هوشیار با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر تبریز به نسبت سایر کلان‌شهرها خاطرنشان کرد: تبریز ظرفیت‌های ویژه‌ای همچون شهر بدون گدا و شهر بدون مهاجر را دارد که در دیگر کلانشهرها دیده نمی‌شود، اما گاهی مقایسه‌هایی صورت می‌گیرد که صحیح نیست.

وی افزود: هماهنگی بین بخشی شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان ظرفیت خوبی است و این شورا باید در بحث امیدآفرینی تلاش بیشتری داشته و اقدامات انجام یافته را پوشش دهند.

هوشیار با اشاره به وظایف متعدد شهرداری‌ها در حوزه خدمات شهری یادآور شد: در کنار این وظایف، موضوعات جدیدی همچون بحث‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در دهه اخیر به وظایف شهرداری اضافه شده است.

شهردار تبریز با اشاره به ورود شهرداری به حوزه مسائل و موضوعات اجتماعی گفت: در حال حاضر در موضوعات اجتماعی جامعه مشکل داریم. باید به سمت انجام کار اجتماعی حرکت کنیم.

وی همچنین از افتتاح مجتمع پردیس فرهنگ و رسانه تبریز در روزهای آینده خبر داد و گفت: یک مجموعه ورزشی اختصاصی برای اهالی رسانه‌ها، یک کافه کتاب، امکاناتی برای رسانه‌ها همچون استودیو، اتاق کنفرانس و آمفی‌تئاتر ۳۰۰ نفری بخش‌های مختلف پردیس فرهنگ و رسانه شهرداری تبریز هستند که این مجموعه در اختیار رسانه‌ها و گروه‌های مرجع قرار می‌گیرد.

کد خبر 750144

دیگر خبرها

  • «پویش مدار امید» برگزار می شود
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • اجرای پویش « با انرژی» در غرب مازندران
  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه